Recenze STANLEY
překvapivě stabilní rám co se neohýbá
- Montáž jednoduchá, stolek je po rozložení bytelnější, než jsem očekával, a to i s vyklopenými nožičkami. Kladně hodnotím možnost sklopení pracovní (utahovací) části do svislé polohy, spolu s nastavením dvou výšek stolku je to jedna z věcí, díky kterým jsem vybral tenhle typ.
Asi dražší nemá cenu kupovat, tento výrobek je super. všechny boxy jdou otevřít, aniž by se nějaký musel sundat.
- velmi vhodné pro řemeslníky a techniky
Stanley Legendary Classic 1,9 l Hammertone Green zelená
Registrovaný uživatel
Přidáno: 6. května 2024
- Nádoba jako taková odolná, kvalitní.
- Zátka šmejd. Mám termosku jiného výrobce o mnoho let starší a zátka je v nezhoršené kondici. Náhradní zátku Stanley nelze sehnat.
Před lety jsem termosku zakoupil a fungovala dobře. Nebylo mi líto zaplatit vyšší cenu. Předpokládal jsem záruku funkčnosti 25 let. Po čase prasklo těsnění a zátka se doslova rozložila. Od té doby jsem nucen používat improvizované zátky z korku anebo co je po ruce, protože distributor pro ČR mi novou zátku nedodá. Návod, jak získat náhradní díl, mají sice moc pěkný, ale v praxi nefunkční. Bohužel jsem doposud nanatrefil na nějakou podobnou zátku kompatibilní. Z výše uvedeného jsem se rozhodl již značku Stanley nepodpořit. Moje peníze si zaslouží někdo jiný. Zvaž to také.
- Horkou vodu udrží do druhého dne.
- Dobrý výkon a cena
- Pevné šasi
- Možnost spojování
- Používán pro spojovací materiál M3, M4, M5
- Neznámá nosnost při spojení 3ks
- Pro drobný materiál cca 5mm, vysoké stěny přihrádky => Odirate ruku
Velmi dobrý poměr cena výkon. Např. Box co mám od 2012 má stále vlastnosti nového. Rozměry jsou šikovné, takže ho dáte všude a zároveň se do něho dost vejde.
Myslím si, že spojení 3 boxů tedy celková nosnost 12kg, packy nevydrží. Pro vyloženě drobný materiál je lepší menší varianta.
- Skládání na sebe.
STANLEY 0-10-242 bezpečnostní nůž s autom.zasouvací čepelí, pogumovaná rukojeť, čepel na pásky FATMA
vše OK
Kvalitní pracovní batoh, který splňuje všechny požadavky. Hodně úložného prostoru na nářadí i ostatní pomůcky + vyndavací vložka. Na vrchním plášti našito plno poutek pro různá uchycení.
náhradní čepele; je dobré je mít na úklid
škrabka vhodná na úklid na stavbách
Zatím super
STANLEY 0-46-825
Přidáno: 12. dubna 2024
(naposledy upraveno 12. dubna 2024)
Zakoupeno v UNIVERZÁLNÍ NÁŘADÍ
Klasika neurazí ani nenadchne. Obyčejný plastový pokosník plnící svojí funkci.
dobrá stohovatelnost, kvalitní provedení
Prostreli tricitku hrebik tvrdym drevem durch jako nic
- Kvalitní, praktický
- poměr kvalita/cena
- design
- kovové přezky
výborný kufr za dobrý peníz
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »