Recenze STANLEY
Stanley FatMax FME190-QS
Přidáno: 26. června 2024
(naposledy upraveno 26. června 2024)
Zakoupeno v DEK Stavebniny
Bylo mi doporučeno a jsem maximálně spokojený.
- Kvalitní materiály
- Málo samostatných vnitřních kapsiček
Stejně kvalitní materiály jako u větších brašen. Jediné co se mi nelíbí je provedení vnitřních kapsiček, respektive jedné velké. Upřednostnil bych kdyby místo jedné velké a několika středně velkých (dvě velikosti) pro 2-3 šroubováky, byla spousta malých právě pro samostané šroubováky. Do současných kapsiček, se vejdou 2-3 šroubováky do větší 4 a pokud nezbývá místo, už je jen jedna velká kapsa, na opačné straně. Jako brašna pro speciální šroubováky, je to takové nepraktické. Asi si jí nechám upravit podle potřeby. Ale jedná se pouze o subjektivní názor, někomu může rozmístění vyhovovat. Jinak velikost a vstup do brašny je přesně, tak jak jsem potřeboval.
- Kvalita provedení, materiálu
- Spousta kapes
- Pevné dno
- Možnost nést v ruce nebo přes rameno
Tuto brašnu jsem již používal v předchozím zaměstnání několik let a když jsem jí musel vrátit, tak jsem si jí pořídil osobně. Velmi kvalitní, zvládala dennodenní zacházení po dobu několika let s minimálním poškozením - natržená boční kasičky, od vytahování brašny z auta, právě za tu kapsičku. Běžně měla brašna 15kg s veškerým nářadím. Mohu jen doporučit.
- skvělý produkt
Dobrá značka
- kompletní balení pro normální domácí použítí .. dofukuji s ním všechna kola a pneu (auta, kola, motorky, stavební kolečka atd.) a úklid pavučim foukací pistolí je taky o dost rychlejší než se smetákem :o)
- v balení jsou i redukce pro foukání balónů
- "musel" jsem si dokoupit další hadici, abych nemusel kompresor stále přenášet a mohl pracovat venku, když kompresor zůstane v garáži
Stanley The Stainless Steel All in One Food Jar 0,53 L
Přidáno: 18. června 2024
(naposledy upraveno 18. června 2024)
Zakoupeno v BUSHCRAFTshop.cz
- Kvalitní podle popisu.
Vydrží dlouho horké i studené ,je nad všechny termosky 100%
- Stabilní a dá se složit
Kupuji tuto lahev po ctvrté pro celou rodinu
Dobrý
Nemá chybu.
Nemá chybu.
Vše v pořádku. Naprostá spokojenost.
Pevné, kvalita.
- vše bez problémů jako vždy
- Přehledné uložení nářadí
Stanley Legendary Classic Camp Mug 0,35 l Nightfall tmavě modrá
Registrovaný uživatel
Přidáno: 21. května 2024
(naposledy upraveno 21. května 2024)
- Izolační vlastnosti, izolace vakuem, celonerezové provedení.
- velký rozměr- do auta nepoužitelné, ne zcela uzavíratelné víko, chybí protiskluzová vrstva na vnějším dně, cena, vyrobeno v Číně.
Hrnek je jednoduchý, opravdu dlouho udrží nápoje chladné a horké. Má ale i spoustu možností, jak se zlepšit. Pro mě trochu zklamání, že se jedná o výrobu v Číně, přeci jen Stanley se snaží hrát na nacionální vlnu a kvalitu. Tak snad to má dobře pohlídané. Škoda i toho, že víčko není plně uzavíratelné. Jinak si myslím, že je to dobrý hrnek, co dlouho bude sloužit. Výrobce by mohl nabídnouti nějaké příslušenství.
- Sekačka určená na "slalom" mezi keři - lehká, menší koš, mulč. Přesně vyhovuje požada
- Není k dispozici český manuál.
- Přesně splňuje moje požadavky.
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »