Recenze Slim Pasta
- rychlá příprava
- lehce stravitelné
- zasytí
Mnohokrát děkujeme.
- chutná "rýže", rychle připravená ke konzumaci, dobře zasytí
- není
Reakce obchodu Slim Pasta
Děkujeme za vaši recenzi, za tým Slimpasty, Jana.
Velká spokojenost
Velká spokojenost
- Není to dostupné v běžných obchodech.
výborná náhrada klasických těstovin,rychlá příprava
Výborná náhražka klasické rýže,rychlá příprava
Vyrobeno v Číně ... pokud bych to věděl dopředu, tak bych si je určitě nekoupil. Bohužel u výrobku na webu to není uvedeno.
- Chuť v pohodě
- bez nálevu
- strašně slizké, tuhé, s pachutí
Abych je mohla sníst, musela jsem je nakrájet na pidi kousíčky, opražit na pánvi se sojovkou a dalším kořením, ale určitě jsem si nepochutnala. V porovnání s čínskými konjakovými nudlemi stejné značky velké zklamání.
- Jsou skvělé
- Je to dost drahé.
Perfektní tvar nudli, téměř jako klasické, chuťově super.
Výborný
dietní, rychlá příprava
ok
Děkujeme :)
- Nízká kalorická hodnota
- Zápach rybiny, chutná jak chobotnice, tuhá konzistence.
Už jsem jedla tyto těstoviny od jiného výrobce a byly celkem chutné. No nikdy to nenahradí chuť klasických těstovin.
Produkt, kterému říkám pseudorýže nakupuji pravidelně, jsem na vozíku, bez většího pohybu, musím si hlídat přijatou energii, takže slim rice je pro mne vhodnou přílohou, nahradí mi rýži, těstoviny nebo i brambory. Navíc oproti nevábné vůni při proplachování i skvěle chutná, mohu jen doporučit.
Opravdu jak rýže na sushi, je lepivější. Raději mám klasiku.
- bez kalorií
- rychlá příprava
- mně chutnají
- DRAHOTA!!!!!
Jsou fajn,ale jsou drahé.Jako hlavní jídlo -sáček denně + nějaká příloha.pro 1 člověka 100kč.A to je pouze jedno jídlo.
- Nic mne nenapadá
- Nepoživatelné
Tyhle potvory jsou fakt nepoživatelné, je to jako kousat gumu kterou následně ucítíte v žaludku dalších pár hodin. Jím až úchylně zdravě a do toho ještě omezuji svůj příjem, ale tudy cesta nepovede. Není to vůbec problém chuti, ale toho že se mi prostě zvedá žaludek z toho pocitu žvýkání gumy. Mám ještě k vyzkoušení nudle a špagety, slim rice byla v omáčce v pohodě.
- jednoduchá příprava
- minimium kalorií
Zobrazuji 81 - 100 ze 101 recenzí « Předchozí 1...2 3 4 [ 5 ] 6 Další »