Recenze Slim Pasta
- rychlost
- lechkost
- sytost
Slim pasta fetučíny me překvapily svou jednoduchou a rychlou přiravou,
a využitim k vařeni. Po otevřeni obalu maji specifickou vůni, ktera zmizi propláchnutim testovin....při připravě s jakymikoliv potravinami chutna skvěle....Doporucuju použití pri dietě.
- Slozeni
- rychlost přípravy
Konjakove fetuccine jsou balené v nálevu, který má dost výrazné aroma ryb, tudíž doporučuji poradne proplachnout pod tekoucí vodou a aroma už téměř nebude znát. Příprava velmi rychlá, na pánvi s omáčku, zeleninou, nebo avokadem, lucinou a ořechy. Velmi rychlá, chutná a dietní vecere nebo oběd.
- Slozeni
- Rrychlá příprava
Konjakova rýže je balená v nálevu a má výraznější aroma ryb, ale pokud dobře proplachneme, aroma není poté téměř vůbec znát. Velmi rychle připravena večeře nebo oběd, spolu s kuřecím masem a porkem nebo jen se zeleninou a cibulkou. Možností je nespočet. Chutné, dietní a výborné.
- Chut
- Nutriční hodnota
- Rychlá příprava
Jde o nizkokalorickou alternativu ke klasické rýži. Využití najdou hlavně lidé, kteří se snaží zhubnout. Nutriční hodnota 9 kcal je naprosto bezkonkurenční. Chuť je srovnatelná s rýži. Příprava jídel je jednoduchá, stačí rýži propláchnout, ohřát na pánvi a dochutit ji.
- QR kod s recepty na obalu
- vhodné pro diabetiky II. stupně
- vyšší cena
Konjakové fetučíny v nálevu jsou připravené stejně rychle, jako fetučíny bez nálevu. Opět doporučuji velmi dobře propláchnout vodou před přípravou. Připravila jsem je stejně jednoduše, jako běžné těstoviny, tedy s tmavými olivami a kapary. Příště zkusím třeba čerstvý špenát a další varinaty. Jedná se o lehké, rychle stravitelné jídlo, ideální na večeře.
- nulové kalorie
- vůně před vypláchnutím
Konjakové fetučíny BIO v nálevu jsou moc fajn. Je nutné propláchnutí, které jelikož jsou těstoviny v nálevu, který je cítit jakoby rybinou, ale po propláchnutí vodou se ho zbavíte a cítit už není. Poté se sáček s těstovinami dá připravit rychle na jakoukoliv příchuť, protože jsou téměř bez chuti a záleží jen co do nich přidáte.
- balení
- nulové kalorie
- rychlost přípravy
- vůně před vypláchnutím
Konjaková rýže BIO v nálevu mě překvapila svými téměř nulovými kaloriemi, to se jen tak nevidí. Balení je v praktickém sáčku v nálevu. Nálev trochu připomíná rybinu, ale po propláchnutí není téměř cítit. Příprava jídla je hned hotová - na pánvi či v mikrovlnce a dá se jíst s čímkoliv.
- Nelepí se
- Tepelnou úpravou nabyde
Slim Rice
Ryze v nálevu, opět se slabým zápachem. Před použitím doporučuji propláchnout. Já si ji připravila na způsob rizota, s kuřecím masem a zeleninou. Stačí osmahnout maso a zeleninu, a přidat rýži, která se nelepí a nepřichytne k pánvi. Rýže opět tepelnou úpravou nabyde, a je jí opět hodně.
- Porce tepelnou úpravou nabyde
Slim pasta Spaghetti
Jsou v sáčku bez nálevu, bez zápachu. Ihned připravené k použití. Já je jen osmahla na pánvi bez tuku, a zalila sýrovou omáčkou.
I s přípravou omáčky jsem měla za 5 min. Hotovo, což je v dnešní uspěchané době k nezaplacení.
- Rychlá příprava,
- Chuť
- Široké využití
Slim pasta Fettucine
Je balená v sáčku a v nálevu. Po otevření doporučuji nálev vylít, a těstoviny opláchnout. Jdou totiž cítit jakoby rybinou, ale po tepelné úpravě se odér úplně vypaří, a na chuti to nejde znát. Na sáčku je unikátní kód díky kterému si můžete zdarma stáhnout recepty.
Chutnají výborně, a ačkoliv je sáček malý, tepelnou úpravou porce nabyde. Nevaří se, takže je to skvělá věc nejen na hubnutí, ale v dnešní uspěchané době i na úsporu času.
Já si je poprvé sama připravila se sójovým masem s fazolemi.
- Skvělá chuť
- Porce tepelnou úpravou nabyde
Po otevření doporučuji nálev vylít a těstoviny opláchnout. Jdou totiž cítit jakoby rybinou, ale po tepelné úpravě se odér úplně vypaří, a na chuti to nejde znát! Chutnají výborně, a ačkoliv je sáček malý, tepelnou úpravou porce nabyde. Nevaří se, takže je to skvělá věc nejen na hubnutí, ale i úspora času.
Na sáčku je unikátní kód díky kterému si můžete zdarma stáhnout různé recepty.
- Nabyde tepelnou upravou
- Chutná
- Nelepí se
Konjakova ryze Slim Pasta v nálevu je se slabým zápachem. Před použitím doporučuji propláchnout. Příprava je velmi rychlá. Já si ji připravila na způsob rizota, s kuřecím masem a zeleninou a moc mi chutnala. Rýže tepelnou úpravou nabyde a je jí hodně.
Nízký obsah sacharidů
Reakce obchodu Slim Pasta
Děkujeme, ano, jsou v podstatě bez sacharidů.
Nízký obsah sacharidů .
Reakce obchodu Slim Pasta
Mnohokrát děkujeme za recenzi, těší nás vaše spokojenost.
skvěle chutná, k nerozeznání
Děkujeme.
- V kořenem jídle nebo polévce super
- Chuťově dobré
Mnohokrát děkujeme.
- nízká energetická hodnota
- pro přípravu lassagní absolutně nevyhovující
Reakce obchodu Slim Pasta
Děkujeme za váš názor. Tyto široké pláty těstovin se nejčastěji používají v receptu s bešamelem a boloňským hovězím ragů. Lasagne si můžete připravit také na vegetariánský způsob se zeleninou, houbami a sýrem a další.
- chutné
- lehce stravitelné
- zasytí
- lehce stravitelné
- zasytí
- chutné
- variabilní použití při vaření
Mnohokrát děkujeme.
Zobrazuji 61 - 80 ze 101 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6 Další »