Recenze Haier
zatím žádné
- Perfektní design a High-Tech řešení. Možnost přizpůsobení programu k vlastní spotřebě. Vnitřní osvětlení bubnu. Zvuková signalizace ukončení procesu praní. Možnost přizpůsobení tekutého/ sypkého pracího prostředku. Steam. Velká kapacita (10Kg).
- Velmi těžká :)
S koupí pračky jsme maximálně spokojeni. Značku Haier máme poprvé, uvidíme tedy kolik let vydrží :)
- Prostorná, tichá, šuplíkový mrazák
- Byla to láska na první pohled...
- Osvětlení
Jsme nadmíru spokojeni, zatím máme týden, tak uvidíme jak bude šlapat...pro výběr byla rozhodující velikost chladničky, led panel osvětlení a samodojíždějící šuplíky mrazáku...design...doporučuji
Vypada fakt dobře
- Velmi Tichá
- Parní praní
- Druhy programů
- Desing
- Prodloužená záruka
- Nejde přidat prádlo během praní
Celkově zatím velká spokojenost,tíchá a úsporná pračka,dobrá cena,nadstandartní záruky po registraci(motor 12 let,pračka celkově 5 let)
- malá.
- levná
Šikovná malá pračka.
Ideální do malých prostor
- Skvěle suší
- Je tichá
- Jako asi u každé pračky / sušičky je potřeba po použití otřít zbytky tkanin
Skvělá volba pro toho, kdo hledá kvalitní pračku se sušičkou v jednom spotřebiči.
- Podle internetové prezentace na Datartu jsem očekával přesně to co potom dovezli. Lednice je super i designově. Hlavně dělené přihrádky pro zeleninu a MY ZONE s nastavitelnou teplotou. Vysouvatelné a oddělené koše mrazáku jsou super. No to jak je lednice velká, tak má velký prostor vevnitř. Je velice tichá. Po týdnu užívání naprostá spokojenost.
- Zatím nic
Doporučuji!
- Nízká hlučnost
- Možnost prodloužené záruky na motor
- Prodloužená 5ti letá záruka po registraci
- moderní design
- snadná ovladatelnost
- velký výběr programů
- osvětlení bubnu
Pěkný vzhled , jednoduché ovládání, základní cena je dost vysoká, je to dáno zřejmě tím že to je jediná pračka na trhu těchto rozměrů, není konkurence
- Za to co nabízí velmi dobrá cena, skoro není slyšet.
Mohu vřele doporučit
Haier HTW5620DNMG
Registrovaný uživatel
Přidáno: 24. listopadu 2023
(naposledy upraveno 24. listopadu 2023)
- Tichý chod.
- Objem
- 2 šuplíky mrazáku s vloženými šuplíčky
- Hezký vzhled
- Ovládání na dveřích
- Tichý provoz
- Velikost a váha při stěhování
Chladničku jsme si vybrali po dlouhém vybírání a vřele můžeme doporučit.
Krásná a objemná chladnička, která je ozdobou naší kuchyně
Praktické šuplíky mrazáku, snadno otevíratelné, s dorazem a vnitřními posuvnými šuplíčky na menší věci (např. zmrzliny či led), které se podle potřeby po otevření vysunou nebo naopak zasunou.
Chladnička je opravdu prostorná, dobře osvětlená a uchycení poliček variabilní, 2 držáky na lahve jdou sklopit a získáte např. místo na vysoké hrnce i s pokličkou.
Další výhodou jsou oddělené šuplíky na zeleninu (vlhký box) a zásuvka My Zone vhodná na maso.
S chladničkou jsme naprosto spokojeni a můžeme jen doporučit.
- Největší plus pro který jsem si lednici vybrala jsou výsuvné mrazící šuplíky, jsou hluboké, hodně se tam vleze - naprostá spokojenost.
- Další předností proč jsem ji vybírala - funkce TOTAL NO FROST, zásuvka MY ZONE, kde lze nastavit teplotu dle potřeby.
- Je velmi tichá.
Je nejen tichá, prostorná, ale má spoustu vychytávek je také krásná.
- Splnila očekávání.
- Otvírání bubnu se nezastavuje proti dvířkům.
- Pračka se sušičkou je pěkná, antracitová barva je moderní oproti bílé klasice. Vypadá i mohutně na to, že je to vlastně slimka.
- mohla by se rozsvítit při otevření dvířek. Rozsvítí se při začátku praní.
Pere dobře a ihned po praní dávám sušení a narozdíl od předchozí Hoover pračkosušičky tahle suší. O to mi hlavně šlo, protože jsem měla jak samostatnou sušičku tak i pračkosušičku. Jsem zatím velmi spokojená a jak pánové opraváři říkají, to si nekupujte, ba naopak! Se sušičky jsem měla přesušené prádlo, tvrdé a z pračkosušičky mám měkké a hebké. Ona si totiž trochu přidává páry a to je paráda. Také má samočištění po sušení, ale přece jenom tam hadýrek strčím a zbylé chloupky ručně u gumy vyndám. První praní udělejte na 90 bez prášku samotnou, odsmradí se plastový zápach novoty. U Hoover jsem to neudělala a při sušení mi to vadilo.
- hlučnost, programy
- Velmi jednoduché ovládanie
- Pekný design
- Dobrý pomer cena/výkon
- Zatial nic
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »