Recenze Haier
- perfektní mašina
- pěkně pere, nejlepší energetická třída, ultradlouhá záruka, tichá
- mini pračka na 5 kg
- nic ,máme ji krátce
- Prostorná
- Tichý provoz
- Koupena za slušnou cenu
- zatím nic, máme ji krátce
- Tichá
- Úsporná
- Krásný design
- Vše OK, hezká, funkční, maximální spokojenost.
Zatím mohu jen doporučit....
- Velmi tichá!
- Automatické dávkování pracího prostředku a aviváže
- Obrovský buben
- Sušení taky na jedničku
- Za tu cenu by mohla mít aquastop hadici
- než si člověk zvykne, tak ovládání složitější a na pračce v angličtině - lepší používat přes mobilní aplikaci - ta je v češtině.
Rozhodli jsme se pro tuto pračku z důvodů malého prostoru v koupelně do hloubky a nad prostorem pro pračku není místo na sušičku. Větší šířka a výška pračky nám tedy nevadí, takže úplně ideální volba - velká a zároveň úzká pračka a sušička v jednom.
První dojmy - fakt OBROVSKÁ, s pračkou jsem se ale rychle zkamarádil, propojil s apkou a mám z ní fakt radost.
Chvilku jsem si zvykal i na automatický dávkovač prášku a aviváže - prádlo nijak nevonělo - zjistil jsem že se dá taky regulovat a nastavit dávkování větší :)
Tichost pračky a rychlost programů je fakt perfektní. Když naplníme úplně a vysušíme, tak je prádlo pomačkanější - nutno dodržovat limit 6 kg na sušení! Nejkratší program na praní a sušení zároveň - na pár kousků prádla je 1,5 hodiny. Což je super, když rychle něco potřebuji.
Pračku můžu určitě doporučit!
- Je menších rozměrů, což jsem po trhu vyžadoval. Ovládání intuitivní, provoz tichý. Líbí se mi jednoduchost nastavení pracího programu. Spokojenost.
- prostorná
- skvěle osvětlená
- 2 zvláštní boxy - na zeleninu a na sýry, salámy
- velký mrazák - každý šuplík se otvírá zvlášť
- velmi pěkná barva
- zatím žádné
při srovnání s ostatními vyšla nejlépe a skvělý přístup pracovníků na showroomu
Zatím spokojenost, funguje jak má, navíc pěkný design
Super pračka. Neskutečně tichá. Musel jsem se i občas jít podívat zda běží ,jak je tichá. Má velký buben který si sám zváží prádlo a podle toho i nastavuje délku praní. :-D A parádní je i ovládání mobilem a aplikace k pračce zobrazuje hodně užitečných věcí. A to nemluvím o nainstalovaných programech kterých je tam hodně. Doporučuji.
- 12 let záruka na motor.
- Skvělé parní programy
- Překvapivě tichý provoz
- CZ panel
- 8kg buben
- Kupováno na doporučení kolegy, tak snad budeme také tak spokojeni
- Zatím nic
V porovnání s naší původní 4 roky starou pračkou a poznání lepší. Prádlo je mnohem lépe vyprané, velmi oceňujeme parní praní
Při prvním vyzkoušení hned bylo potřeba reklamovat kvůli problémům s vytékáním zasobníku na prášek. Jsem zklamaná a naštvaná
- svělý design,tichý chod, rychost praní
- chybí aqastop,čtěte rozměry
Tato pračka má svělý design, rozměry, prací cyklusy
- Design
- skládací polička
- mrazící šuplíky
- Zatím nic
Doporučuji
- Pěkná mašinka,tichá, super praní.Nazebírá místo.
- Co více dodat - prostě koupit. A jako bonus dárek + 12 let záruka.
Určitě doporučuji, vyrabírala jsem dle výsledků D- Testu.Používám D-Test na všechny spotřebiče v domácnosti.
Vyplatí se :)
- Velká kapacita -7 kg
- Jednoduchá obsluha
- Ovládací panel v češtině
- Neotočí se dveře bubnu nahoru po skončení programu
Celková spokojenost.Doporučuji
- Zatím nevím
- Zatím nevím
Pračka máme velice krátce, tak že těžko hodnotit, ale byla nám doporučená.