Recenze Corsair
- Prijemna vune.
Case je opravdu obrovský, ale kdo na něj má místo.... Designově je velmi pěkný, vnitřní uspořádání ideální a hodně prostorné.
- pěkné zpracování
- výdrž baterie
- odpojování - připojování od adaptéru
- software
- boční tlačítko "Forward" je moc ve vpředu
Z myše jsem zklamán, myš byla koupena hlavně pro bezdrátový provoz. Myš se neustále připojuje a odpojuje od dodaného wifi adaptéru.
Po „vynutí řízení spotřeby na všech usb portech ve Windows“ a zapojení wifi adaptéru do dodané redukce usb a použití dodaného kabelu pro myš se odpojování a připojování zlepšilo. Ale stále se myš odpojí / připojí a ukazatel přeskočí přes celou obrazovku k levému kraji. Sice je to tak 2x za hodinu, ale je to nepříjemné když něco děláte a ukazatel odskočí.
Dočetl jsem se na jiných fórech, že u této myše je to problém. To se týká i myše Corsair Gaming Dark Core RGB SE (které podporuje nabíjení myše přes speciální podložku) i když máte umístění wifi přijímač 10 cm od myše. Odpojuje se, i když myš používáte v okolí, kde se nenacházejí žádné jiné wifi signály ohledně rušení.
Při běžné práci na PC je výdrž baterie na bezdrátový provoz při vypnutém osvětlení myše cca 24hod jak uvádí výrobce, což je opravdu hodně málo oproti mé předchozí myše, která na jednou nabití vydržela skoro týden.
Očekával jsem od myše cca za 2000,- Kč lepší baterii i lepé odladěn software (iCUE - Corsair Utility Engine). Z jiných recenzí to odpojený myše dělá prý právě software (iCUE - Corsair Utility Engine), když tento software vypnete, tak nemůže používat nadefinována svá makra apod.. Při nabíjení myše se v programu neukazuje, za jak dlouho bude myš nabitá nebo jestli je už nabitá.
Před touto myší jsem měl „Logitech MX1000 Cordless Laser Mouse“, která vydržela včetně baterie 10 let. Už začali blbnout mikro spínače (při kliknutí dělala dvojklik). Na jedno nabití vydržela skoro týden, po letech se to snížilo, ale sloužila dobře.
Corsair CH-9315011-EU
Registrovaný uživatel
Přidáno: 28. září 2018
(naposledy upraveno 1. října 2018)
- pěkné zpracování
- výdrž baterie
- odpojování - připojování od adaptéru
- software
Corsair Dark Core RGB
To se týká i myše Corsair Gaming Dark Core RGB SE (které podporuje nabíjení myše přes speciální podložku).
produkt je defektní. Prosím o náhradu.
Jiří Pavlásek
objednávka č. 4119272847
- nwm co sem napsat :D
- Super vykonne
- Pracuje, jak má
Po instalaci sice paměť nastartovala jen na 2133 MHz, ale po přenastavení DOCP v BIOSu hned v pořádku přešla na správných 3000 MHz.
- výborný
- taktovatelné
- rychlé
- cena/výkon
Mýdlo páchne nevoní
Příšerné pazvuky vydržely jeden den
Pumpičku moje pětiletá vnučka stěží zmáčkla
Corsair Vengeance LPX Red DDR4 16GB 3200MHz CL16 (2x8GB) CMK16GX4M2B3200C16R
Neapolské špagety
Přidáno: 7. září 2017
(naposledy upraveno 7. září 2017)
- Kvalita
- Jednoduché taktování
- Skvěle funguje s AMD Ryzen
- Cena (za kterou výrobce prakticky nemůže)
Kupoval jsem je společně s novou deskou a Ryzenem 1600, málem jsem si je nekoupil, zdálo se mi to dost, ale dělají co mají a běží (zatím) na 2993Mhz, tak to dál neřešim, jen tak pro srovnání.....v roce 2012 jsem kupoval 8 gb DDR3 1333Mhz za 768kč! To je prostě nehoráznost. Nějaké zdražení člověk pochopí, ale tohle...
- dostatečná kapacita
- kompatibilita s ASUS ZENBOOK UX410UA-GV017T
vše funguje perfektně na první dobrou
- perfektní
mýdlo udělalo vnučce velikou radost ,zboží bylo dodáno v krátkém čase a ve výborném stavu
- Nízká cena za 2x8G kit
- Vysoký výkon > 3GHz efektivně + CL15
- Funguje dobře s AMD Ryzen
Výborné a výkonné paměti od Corsairu s dlouhou zárukou, které fungují skvěle i s novými AMD Ryzen CPU.
Zobrazuji 201 - 220 ze 375 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...19 Další »