Recenze Corsair
- vysoká rychlost
- rozměrnější
- Dají se připojit k telefonu
- Dají se připojit po usb kabelu (nejlepší kvalita zvuku)
- Prý mají dobrý mikrofon
- Odnímatelný mikrofon
- Mám je chvíli ale vypadají že strukturově vydrží
- Jsou poměrně pohodlné ale to je velice subjektivní
- Mám strach že se koženka začne odlupovat
- Náušníky nejsou moc hluboké takže jestli máte široké uši tak nejdřív někde vyzkoušet
- Náušníky nejsou odnímatelné
Za čtyři tisíce výborný produkt. Nechci říct že je to málo ale zase si myslím že oproti třeba Arctis pro, které jsou 2x dražší je to velice dobrá koupě a myslím že tyto sluchátka jim jsou schopná konkurovat velice obstojně.
Co se týče zvuku, tak jsem si musel v aplikaci nastavit vlastní preset protože mi zvuk v základu nevyhovoval, ale obecně myslím že hrajou hezky.
Surround nepoužívám, přijde mi zbytečný a třeba Logitech ho má podle mě o dost lepší.
- Dobrá cena
zatím nevyzkoušeno, je to dárek k vánocům
- Dobrá paměť DDR3
- Kvalitní dílenské zpracování
- Minimalistický design
- Velice přesný a rychlý snímač (Pixart PMW3325)
- Slipstream připojení je perfektní
- Příznivá cena na tuto kategorii myší
- Hluboko zapuštěný USB port pro nabíjení (musíte využít přibalený kabel, nelze využít běžný microUSB kabel).
Corsair Harpoon RGB Wireless představuje cenově dostupnou herní myš, která nabízí vysokou přesnost a především extrémně rychlou odezvu. Navzdory tomu, že se jedná o bezdrátovou myš, tak technologie Corsair Slipstream slibuje <1ms odezvu, tedy stejný parametr, jako mají kvalitní drátové myši. Už delší dobu jsem si chtěl vyzkoušet nějakého hlodavce se Slipstream technologií, takže když se mi naskytla možnost zapůjčení této myši, neváhal jsem ani chvíli.
Obsah balení je celkem skromný, ale v této cenové hladině ani nelze očekávat tunu všelijakého příslušenství. Kromě myši najdete v balení USB kabel pro propojení a nabíjení a malý USB dongle pro využití Corsair Slipstream 2.4 GHz bezdrátového připojení. Nechybí samozřejmě ani uživatelská příručka.
Design této myši je příjemně minimalistický, čehož si osobně cením. Tělo Harpoon RGB Wireless je celé z jediného kusu kvalitního plastu, po stranách myši je pak příjemná gumová textura pro jistotu v úchopu. Na palcové straně najdete dvě programovatelná tlačítka, další tlačítko lze nalézt za kolečkem na horní straně myši a ve výchozím stavu slouží pro cyklování mezi profily. Myš je příjemně lehká a váží pouhých 99 gramů. Srdcem této myši je kvalitní a přesný snímač Pixart PMW3325. Tento optický snímač nabízí citlivost až 10.000 DPI a obnovovací frekvenci až 1000 Hz. Vedle snímače je na spodní straně ještě praktický prostor pro uložení USB dongle, což je užitečné, pokud myš často přenášíte. Spodní strana dále ukrývá i přepínač režimů (Slipstream 2.4 GHz, OFF a Bluetooth). Na horní straně myši pak najdete podsvícené Corsair logo. Podsvícení, jakož i veškeré další nastavení lze ovládat v aplikaci Corsair iCUE. Výdrž myši je udávaná na 30/45 hodin při využití Slipstream připojení s/bez využitím podsvícení, případně 40/60 hodin, pokud využijete připojení pomocí Bluetooth.
Praktické zkušenosti mám s touto myší naprosto vynikající. Myš je lehká, má příjemný úchop a dobře se ovládá. Slipstream připojení nabízí přesnou a rychlou odezvu. Nebyl jsem schopen poznat mezi drátovou myší a bezdrátovým režimem. Naopak, u drátové myši mě najednou začal omezovat kabel a velice rychle jsem si zvyknul na bezdrátovou svobodu. Jediná nevýhoda bezdrátového zapojení je nutnost občas myš nabít, ale při běžné činnosti jsem nemusel myš nabíjet častěji než jednou týdně. Trochu problematický je nabíjecí kabel. MicroUSB port myši je totiž zapuštěn skutečně hluboko v úzké mezeře a jste nuceni využít nabíjecí kabel, který je součástí balení. S běžným microUSB kabelem budete mít obtíže se trefit do portu. Při hraní jsem byl z Harpoon naproto nadšený. S touto myší jsem odehrál prakticky celou hru Control včetně všech postranních úkolů, tedy nějakých 50 hodin, a byl jsem naprosto spokojen s přesností, volností pohybu a celkovým dojmem.
Corsair Harpoon RGB Wireless je vynikající myš. Za velice příznivou cenu dostanete kvalitní, přesnou a ergonomicky velice příjemnou myš. Vzhled je příjemně minimalistický. Bezdrátová technologie Corsair Slipstream je skutečně plnohodnotnou náhradou za připojení kabelem a během mnoha hodin používání jsem nenarazil na žádný z nežádoucích jevů bezdrátového připojení, které dříve sužovaly bezdrátové myši. K ovládacímu software iCUE také nemám žádnou výtku, program je stabilní, přehledný a nastavení myši je otázkou několika málo chvilek. Tuto myš mohu plně doporučit, za svoje peníze dostanete kvalitní produkt, se kterým budete jistě spokojeni.
- Kvalitní zpracování
- Dokonalá ergonomie pro praváky s "palm grip"
- Špičkový snímač (Pixart PMW3391)
- 10 plně programovatelných ltačítek
- Slipstream připojení je spolehlivé a má vynikající odezvu
- Někomu nemusí vyhovovat vyšší váha
Corsair Ironclaw RGB Wireless je bezdrátová herní myš, která nabízí špičkový optický snímač a bezdrátové spojení Corsair Slipstream, slibující <1 ms odezvu. Na myši lze najít celkem deset programovatelných tlačítek, ta hlavní jsou vybavena Omron spínači. V dnešní době samozřejmě nemůže chybět ani RGB podsvícení, které je zde rozdělené na tři nezávislé zóny. Tyto parametry tvoří z Ironclaw RGB Wireless skutečně našlapanou herní myš i pro náročné uživatele.
Obsah balení je standardní a ničím nepřekvapí. Spolu s myší je dodáván i USB propojovací/nabíjecí kabel o celkové délce 1.8 metru, dále USB dongle pro Slipstream připojení, USB redukce a přehledná uživatelská příručka.
Osobně preferuji spíše minimalistický styl, takže futuristický design této myši na mě nejprve příliš nezapůsobil. Ale to trvalo, jen dokud jsem ji nevzal do ruky. Ergonomicky je tahle myš naprosto ideální pro všechny, kteří mají větší ruce a vyhovuje jim uchopení myši celou dlaní. Myš má po obou stranách pogumovaný povrch s příjemnou texturou a držení je pohodlné. Všechna tlačítka jsou na dosah palce nebo ukazováčku a jejich stisknutí doprovází příjemná hmatová odezva. Vzhledem k celkovým rozměrům patří tato myš s váhou 130 gramů mezi ty větší a těžší. Ale podobně jako u klávesnic, tak i zde každý preferuje něco trochu jiného. Optický snímač v této myši je špičkový Pixart PMW3391 s citlivostí až 18.000 DPI a obnovovací frekvenci až 1000 Hz. Osobně jsem nikdy nevyužil takto vysokých hodnot, obvykle cykluji mezi profily s 400, 2000 a 4000 DPI dle aplikace a/nebo hry. Na spodní straně myši najdete také přepínač režimů (Slipstream 2.4 GHz, OFF a Bluetooth). RGB podsvícení je rozdělené do tří zón, které lze individuálně nastavit v aplikaci Corsair iCUE. V této aplikaci jdou i samozřejmě programovat funkce tlačítek, nastavovat DPI, polling rate atd. Také je možné v iCUE tvořit uživatelské profily. Myš má interní paměť pro až tři různé profily. Výdrž interní Li-Pol baterie je udávaná na 16/24 hodin při využití Slipstream připojení bez/s využitím podsvícení, případně 30/50 hodin, pokud využijete připojení pomocí Bluetooth.
Tato myš nahradila mojí velice oblíbenou Mionix Naos 8200, se kterou jsem byl jinak spokojený. Ironclaw RGB Wireless má podobný tvar i váhu, takže přechod byl jednoduchý a celkem rychlý. Také jsem si velice rychle uvykl na bezdrátovou svobodu. Slipstream technologie nabízí skutečně přesnou a rychlou odezvu, srovnatelnou s kabelem. Naopak, u mé Naos 8200 mi najednou kabel začal vadit a omezovat mě v pohybech. Bezdrátovou myš je samozřejmě občas potřeba nabít. Obvykle si stačí jednou až dvakrát týdně vzpomenout a večer zapojit myš do běžné USB nabíječky, aby se přes noc nabila. Myš využívá standardní microUSB port, který je umístěný pod kolečkem.
Corsair Ironclaw RGB Wireless je prakticky dokonalá myš pro všechny praváky s dlaňovým úchopem myši. Tvar těla myši sice působí trochu futuristicky (jak už bývá u Corsair zvykem, výjimce Harpoon budiž čest), ale tvar je plně funkční a myš se skutečně velice příjemně drží. Všech deset plně programovatelných tlačítek je v dosahu palce nebo ukazováčku a odezva Omron spínačů je příjemná. Osobně už si moc nedovedu představit návrat k drátové myši a Corsair Slipstream se pro mě stal plnohodnotnou náhradou připojení kabelem. K ovládacímu software iCUE také nemám žádnou výtku, program je stabilní, přehledný a nastavení myši je otázkou několika málo chvilek. Ironclaw RGB Wireless tedy mohu plně doporučit. Její cena je sice trochu vyšší, ale plně odpovídá kvalitnímu zpracování a celkové výbavě.
Corsair CH-9317011-EU
Přidáno: 16. listopadu 2019
(naposledy upraveno 17. února 2020)
Zakoupeno v CZC by Allegro
dobrý poměr cena výkon, XMP profile 1
- lehký
- moc svítí
- Spolehlivý a kvalitní.
- USB 3.1
- 256 GB
- Rychlost čtení a zápisu dat
- Odolný obal
- Trochu se zahřívá
Doporučuji, je kompatibilní s USB 2.0 a USB 3.0 a je rychlá jak u čtení tak i u zápisu dat
Operační paměti jsou sice nainstalovány (styvba nového PC), ale ještě nevyzkoušeny. Po stránce zpracování a vzhledu výborné, věřím, že po funkční stránce splní očekávání.
- Velmy rychlá spolehliva
- Rychlost dodání
Splnilo očekaváni
Kvalita
- Extrémně výkonný zdroj
- Podle recenzí to nejlepší, co lze za peníze do PC dát, tedy pokud ten výkon potřebujete
- Kompletně modulární kabeláž
- Do 500 W pasivní
Pro opravdu náročné stavitele sestav je tu možnost dokoupit krásné single sleeved kabely prakticky ve všech barvách a kombinacích.
I když nakonec i originální kabely jsou dost štíhlé a ohebné.
- Prostě Corsair
Zobrazuji 181 - 200 ze 382 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...20 Další »