Recenze BEURER
- Funguje
- Je lehká
přístroj se zastavuje ,když narazí na silnější vous. Někdy je obtížné i samotné spuštění strojku . Je to divné, měnil jsem baterky atd. Nevím ,jestli to není jen vada kusu ..?
- Poměr cena+výkon
- Dobře měří
- prehledny a dobre vyditelny di
- zadna
- Chybí český návod!
- velmi jednoduché ovládání, příjemně masíruje
Nemeri dobre, budu reklamovat
- ...kupováno pro manželku...jsem to zapnul a přemýšlel jsem proč to vlastě má být na trafo když to nesvítí - žena měla ten stejný pocit svítící bludičky - s trafem jsem čekal podle recenzí nějaký "halogen"
- katastrofa za 1300
- Funguje jak má
- Kvalitní výrobek
- Ochrana očí v balení
Kvalita, dobrý strojek za ty peníze.
- hezký design
- kvalitní provedení
- středový válec k masáži
- přednastavené režimy masáží jsou vlastně k ničemu
- čekal jsem, že se budou válečný pod chodidly sami otáčet - je to ale pouze k účelu posunu nohou
- nemá chlazení vody
- středový válec je super, ale bohužel nemá moc prostoru pro pohodlné položení nohy a manipulaci
- masáž sama o sobě není žádný “orgasmus”, je to OK, ale baví vás to tak 10 min. a dost
Poměr cena-užitek není tedy žádná hitparáda. Neříkám, že ten výrobek nemá tu kvalitu v porovnání s ostatními. V reálu asi plní, to co má, a je stavěný kvalitně, ale není to žádná ultra masáž, takže bych do toho znovu nešel.
- Zdá se, že bolest je ústupu.
- 4 kanály
- Bez návodu ani ránu. Nic neříkající čísla programů. Symbol člověka chybí.
Skvělé na masírování zad. Rukověť je dlouhá a skvěle tam dosáhnete. Přístroj je těžší a tak sám vytváří potřebný tlak, stačí se mírně předklonit. Ten kdo to navrhoval přemýšlel. Vpředu má žárovky pro možnost ohřevu (jde vypnout), které také fungují skvěle a jemně prohřívají. Rychlost vibrací se reguluje plynule.
- Velmi krátký a šíleně silný pás okolo břicha. Uváděno 140cm,ale ve skutečnosti jen 100cm
zatím funguje dobře
jednoduchá výměna
jsem spokojená, zvětšení mi vyhovuje, na líčení ideální
Doporučovat-nedoporučovat, zdržím se toho. Masážní pás mi nevyhovuje kvůli "bederním osteofytům". Pás by měl mít i druhou (třeba koncovou) úchytku pro vyjímatelné držadlo- prodloužení na pásu ocení starší, v pasu silnější osoby, navíc je vcelku málo praktický prodlužovací pásek, ten by měl pružit (ne každý má doma neoprénové pásky z jiného produktu). Sotva praktické je levoboční umístění ovládacího panelu po nasazení a upnutí prodlž. pásku, starší osoba s pohybovými potížemi musí pás pootočit (spodní prádlo se však shrne) či použít zrcadélko anebo mačkat dotykáče po paměti (v prezenataci na web. stránce ani v návodu není napsáno, že je produkt určen pouze zdravým lidem bez pohybových potíží). Doba masáže 15 min. není dostatečná, je individuální- chybí další časové cykly (např. 2-3x á 15 min.). Očekával bych firemně promyšlenější produkt.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »