Recenze BEURER
Dobrá kvalita
- Velmi příjemný mikroplyš
- Slušný výkon, po hodině a půl se sám vypne
- Pratelný
- Kabel by mohl být o něco delší, ale je dostatečný
Určitě slušná koupě.
- parádní úleva pro unavená chodidla
Nekvalitní obal. Žárovka při manipulaci vypadla z nezalepeného a nezajištěného obalu.
- Skvělý pomocník.
- Malý domácí pomocník na unavené nohy
Zatím žádné
Zatím testují a nevidím žádné nedostatky. Či bych ocenila, je návod v češtině, který v dodávce zboží chyběl.
- Dostatečný výkon
- Nedá se nastavit směrem dolů
Produkt nepracuje jak má,le to jen orientační udaj.
- Hřeje jako původní Philips
- funkční, hřeje
- Akumulátor je lehký
- Náhradní díly (AKU) nelze koupit, nevyrábí se, je vyprodán... Po skončení životnosti akumulátoru tento pás ztratí 95% hodnoty.
- Manuál se odkazuje na stránky s neexistujícím zbožím (AKU)
Tento masážní polštář určitě doporučuji, je naprosto
skvělý, výborný pomocník na zablokovanou krční páteř i bolesti zad. Využívá ho celá naše rodina. DOPORUČUJI:)
- rychle účinkuje
Spolehlivý
Jediný problém : vyjmutí proužku ze zásobníku a nedotknout se ho v odběrovém místě krevního vzorku.
+pěkně zabalení - kufřík, na pohled velmi bytelný;
nehodnotím výkonost - je to dárek , tak zatím nevím
- trochu větší, na držení mi přišel zbytečně silný do ruky;
Tlakomer na zápästie je praktický pomocník na cestách aj doma. Je síce menej presný ako ramenný tlakomer, ale aspoň dáva informatívnu hodnotu.
- Dobře uvolní svaly chodidel
- Rychlé dodání naprostá spokojenost
Nevím o ní
- Cena a jednoduchost ovládání
- Rychlý a znatelný účinek
- Elektrody bohužel ztrácejí lepivost a je nutné za poměrně velké peníze kupovat náhradní
Je to skvělý pomocník. Řekl bych skoro až zázrak. Měl jsem dlouhodobě zatuhlé svalstvo u páteře mezi lopatkami až docházelo k mravenčení do konečků prstů a během hodiny jsem díky elektrickým impulsům typu TENS a EMS odstranil skoro všechny zmíněné problémy.