Recenze Bagind
Lehce menší než jsem čekala....ale za tuto cenu výborné
Kabelka přesně odpovídá obrázku. Je prostorná, kvalitně zpracovaná. Krásná barva přírodní kůže. Skvělá na běžné nošení, určitě doporučuji.
Krásná, prostorná, sportovní kabelka na jarní a letní dny. Doplněna bílými teniskami tvoří super outfit jak k šatům, tak i ke kalhotům.
Přestože u Bagind nakupuji pravidelně (s manželem máme produktů "nepočítaně"), touhle kabelkou jsem byla trošku zklamaná. Jedna kapsička byla podšita ostře žlutou barvou, ostatní ( i vnitřek kabelky) decentní tmavou. Přední část byla krabatější, myslela jsem, že se to vyrovná, ale zůstalo to tak. Vzhledem k tomu, že to byl dárek, nevím, jak jej obdarovaná hodnotila... ale při předávání jsem se necítila úplně dobře. Ale toto je první chyba, kterou u jsem u jiných výrovků nenašla! :-)
Kvalitní kabelka spíše pro podzimní a zimní čas (vzhledem k černé barvě, alespoň tak to mám já). Prostorná, vhodná do práce, vše potřebné se do ní vejde. Kvituji zadní kapsičku, kde mám věci, které rychle potřebuji (mobil apod.)a zároveň jsou i "bezpečně" u těla, pokud ji mám přes rameno.
Přiměřeně velká kabelka na cesty, vše potřebné se do ní vejde. Ráda ji nosím jako crossbody, je vhodá spíše od jara do podzimu (vzhledem ke světlé barvě a "plátěnému provedení"), hodí se téměř ke všemu.
- VELMI PĚKNÝ VÝROBEK, RYCHLÁ DOPRAVA
- praktická velikost
- nádherná barva
- velmi elegantní
- Hezká malá kabelka.
- Intenzivní nepříjemný zápach kůže.
Přestože jde o velmi malou kabelku, bez problému pojme telefon, malou peněženku a pouzdro s doklady.
- kvalitní zpracování
Kvalita výrobku splnila očekávání.
Deklarovaná barva neodpovídá .
- kvalitní kabelka za dobrou cenu
příjemná volnočasová kabelka :-)
krásná práce :-)
- malá, hezká, milá
- akorát na peněženku a mobil
Kvlaitní výrobek. Kabela je prostorná s příjemnými dvěma vnitřními kapsičkami a jednou vnější na zadní straně.
Za mě super výrobek.
Jediná výhrada je, že malinko pouští barvu otěrem o bok.☺☺
Výborný výrobek.
- krásný design
- kvalita zpracování
- praktické členění - hlavní kapsa na mobil + další menší kapsička + zezadu prostor na platební kartu
- zapínání na druk jde trošku ztuha
- při mé výšce 180 cm krátký popruh, jenž nelze nastavit
- rozměr naprosto vyhovující
Kvalitní kabelka, velká tak akorát, ani moc malá, ani moc velká. Na běžné nošení ideální.
Zobrazuji 21 - 40 ze 144 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...8 Další »