Recenze Bagind
Bagind Moye dámská kožená crossbody kabelka hnědá ruční výroba český design
Přidáno: 24. července 2023
(naposledy upraveno 24. července 2023)
Zakoupeno v Bagind
- můj druhý produkt od Bagind; precizní zpracování skvělého materiálu
Hezký den,
děkujeme Vám za loajalitu a důvěru se k nám vrátit :). Doufáme, že se Vám oba kousky krásně nosí, kabelka Moye je skvělá volba :).
Beata z Bagind
Bagind Kiara Misty Prostorná černá kabelka z canvasu s koženými detaily a dvěma popruhy ruční výroba český design
- není tam zip rozevírající se na obě strany, který je na obrázku....ale i tak je taška super , pěkná a velká
Hezký den,
pokud nemáte na kabelce dva zipy, jak garantujeme, určitě se nám ozvěte na e-mail [email protected], pošleme Vám podklady k reklamaci :).
Beata z Bagind
Kabelka by mohla být měkčí. Jinak odpovídá popisu a fotografii.
Hezký den,
jedná se o kabelku vyrobenou z kozí kůže, která Vám po čase nošená malinko změkne, jelikož je to její přirozená vlastnost :). Ať se Vám krásně nosí :).
Beata z Bagind
Krásná a prostorná kabelka s možností nastavení popruhu.
Hezký den,
jsme moc rádi, že jste s kabelkou spokojená a doufáme, že se Vám krásně nosí :).
- Stylový
- Kvalitní zpracování
- Na klíče fakt top
- Nevidím nic co bych zmínil
Luxusní klíčenka, co má za úkol jediné a to plní na 100%. V tašce ji vždycky najdu přesně podle karabiny, kterou má a po hmatu už prostě tu kůži poznám i v tom bordelu co tam mám.
Za mě parádní způsob jak neplítvat materiálem a hlavně to dobře využít. Pokud člověk potřebuje pěknou klíčenku co se neztratí a dokáže ji dát kdekoliv, případně připnout, tak ideál volba.
Hezký den,
děkujeme za milou zpětnou vazbu. Těší nás, že u Vás klíčenka našla využití a plní svou funkci :).
- Vypadá luxusně, perfektní zpracování
- Zatím je dost "tvrdá", jako každá nová kožená kvalitní kabelka
Skvělý obchod, doporučuji
Hezký den,
přírodní kůže může po nějaké době nošení ještě změknout, jelikož neustále pracuje. Navíc kůže kozí je měkčí a poddajnější než kůže hovězí :). Doufáme, že se Vám kabelka bude krásně nosit :).
Beata z Bagind
Kabelka odpovídá popisu a je velice pěkně zpracovaná. Nakupovala jsem poprvé a určitě ne naposledy.
Reakce obchodu Bagind
Hezký den, paní Marto :).
Jsme moc rádi, že jste s kabelkou spokojená a doufáme, že se Vám krásně nosí :).
Beata z Bagind
- Krásná, akorát pro moderní zenu
- Praktická
- Nemá
Hezký den,
model Moye snoubí praktičnost a zároveň variabilitu, jelikož jej lze nosit k elegantním outfitům, ale také na menší výlety :).
Ať se krásně nosí :).
Velmi pěkná kabelka
Hezký den,
kabelka Bela vznikl na přání našich zákaznic, které volaly po kabelce střihu Belky, ale s popruhem přes rameno :).
Doufáme, že Vám bude dělat jen samou radost :).
Beata z Bagind
- zatím jsem kabelku nepoužila mám ji doma od minulého týdne, k produktu se vyjádřím později
jakmile budu mít zkušenost s kabelkou, vyjádřím se
Hezký den,
doufáme, že Vám kabelka bude dělat jen samou radost. Těšíme se, co na ni řeknete, až ji poprvé vezmete s sebou :).
Beata z Bagind
je to dárek, určitě se bude líbit
Hezký den,
doufáme, že se obdarované udělal radost :).
Beata z Bagind
Splnila mé očekávání, je z kvalitní kůže, prostorná a přitom elegantní.
Hezký den,
přesně z tohoto důvodu byl tento model kabelky navržen, aby byl praktický, ale zároveň elegantní :).
Beata z Bagind
Klasická, elegantní a praktická. Hned jsem si ji zamilovala.
Hezký den,
moc nás těší, že se kabelka stala ihned Vašim oblíbeným doplňkem a věříme, že tomu tak bude nadále :).
Beata z Bagind
Super kabelka splnila mé očekávání, určitě si koupím od vás ještě jiný model. Děkuji
Hezký den,
moc nás těší, že se Vám kabelka krásně nosí a je přesně podle Vašich představ :). Těšíme se, jaký další model Vám padne do oka :).
Krásná , pevná kabelka
Hezký den,
model Belka je jedním z nejvíce oblíbených modelů a doufáme, že se splní očekávání také u Vás :).
Beata z Bagind
Kabelka je dle mých představ
Hezký den,
jsme moc rádi, že jsme se Vám trefili do vkusu :).
- Kapsy,přehledné usporadani
- Nemožnost vybrat délku popruhu,potřebovala bych o pár centimetrů delší
Moc pěkný a přehledný batoh,super možnost nosit jako kabelku. Velikost idealní
- vypadá dobře, snad něco vydrží
na začátku měla takový zajímavý oder
Hezký den,
kozí kůže má svou specifickou vůni. Pokud by se Vám ale nepoznával delší dobu, určitě nám můžete kabelku poslat na posouzení k reklamaci :).
Doufáme, že se Vám bude krásně nosit :).
Beata z Bagind
Batoh splnil mé očekávání. Pěkné provedení.
- Skvělé, variabilní
Nevím
Zobrazuji 81 - 100 ze 144 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...8 Další »