Recenze Advance Nutraceutics
- znatelný účinek
efekt se dostavil již po chvíli užívání
- krabička poslední záchrany
Tabletky mi doporučil kolega, který se už nemohl dívat na to, jak usínám v práci a jsem úplně mimo, páč mi doma mimčo nespí, včechno mi opakovali dvakrát, při řízení auta jsem nehorázně zmatkovala. Vzala jsem je zkušebně, nemám zrovna vrtuli, ale všechno jde s nadhledem, lepší nálada, žádná hysterie z nevyspání, auto pohoda - zvládám vše mnohem lépe a klidněji a s dobrou náladou, určitě objednám znovu.
- Žádný účinek. Vyhozené peníze.
V mém případě naprosto k ničemu
- Užívám týden a mám pocit že bolesti ustupují.
DOBRÝ PRODUKT
- klby nevrzaju
standart
Trpěla jsem pocity úzkosti,deprese a trápení.Nechci brát léky od psychiatrů a ač jsem je kdysi brala,jen mě utlumily,byla jsem z nich otupělá a lépe mi nebylo.Po koupi Modinu za pouhé dva týdny jsem cítila opět více energie,pocitů radosti a pohody.Modin doporučuju.
Cítím hroznou úlevu a přeji si, aby to tak zůstalo. Modin mě moc pomohl. Radka
- zkouším účinnost, zatím nevím
- nevím
chci vyzkoušet přírodní produkt
- Účinný prostředek.
Na Urixin jsem přišla náhodou a jsem spokojená. Lze užívat preventivně, ale i při akutním stavu. Jde o osobní zkušenost a lze doporučit.
MAXIMÁLNÍ SPOKOJENOST :))
Pomohl mi při bolestech.
- manželovi vyhovuje
po jeho již dřívějším používání, se jeho problémy podstatně
zlepšily. doporučuji
Advance Nutraceutics Cholesten 60 kapslí
Přidáno: 9. května 2015
(naposledy upraveno 9. května 2015)
Zakoupeno v Prozdravi.cz
- Přírodní,bez vedlejších účinků a hlavně účinný.
Koupili jsme opět,protože po využívání 60 kapslí poklesl cholesterol manželce na přijatelnou míru.
Vyzkoušela jsem ječmen asi od 4 firem, ale kvalita tohoto je úplně někde jinde. Z amě doporučuji, ale pro každého ot může být jinak.
Super kvalita. Žádná pachuť. Doporučuji vyzkoušet
- povzbuzující účinek
nesplnil očekávání
- Hubnu
Hubnu, nemám žravost.
- upravené zažívání, pravidelná stolice, více energie, obecně lepší pocit
- žádné....snad by jen mohlo být větší balení
doporučuji
- Zdá se, že funguje
- vitalita
- pravidelná stolice
- lepší zažívání
mám horší funkci jater, překyselený žaludek a potíže se zažíváním....už po pár dnech užívání jsem zaznamenal příjemné změny, netrápí mě překyselení žaludku, jsem vitálnější, opravdu doporučuji
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »