Recenze Advance Nutraceutics
Mírné zlepšení, ale je to velmi krátká doba, co užívám.
Užívám 3 tbl.denně a ischias pomalu ustupuje.
ještě nevím, váha se zastavila
Zajímavý produkt. Doporučuji vyzkoušet.
- výrazně snížil celkový chol., rovněž LDL.
Doporučuji všem, po pravidelném používání mám chol. v rozmezí 4,4-5.0 a to bez užívání statinů. Stačí jedna tobolka denně po jídle, já beru po večeři.
- Osobní pocit zlepšení je znatelný.
Subjektivně hodnotím jako zlepšující se stav.
- manžel jej používá 3 roky a je spokojen
cenově dostupný oproti jiným produktům s tímto zaměřením
hlavně ho chválí manžel,užívá jej pravidelně již 3 roky
Vyborny
Zatím OK.
Zatím používám krátkou dobu
Produkt občas používám a mám s ním dobré zkušenosti
1,5 kila dole za mesic. Cekala jsem torchu vic, ale musim vydrzet. Ted mam 63,5 tak jeste 3,5 kila a byla bych spokojena. Uvidime
Moje problémy byly spíše psychické a Calmin na mě zabral. Spočátku jsem brala 2 tabletky. teď beru 1. Veliké spokojenost a hlavně úleva. Doporučuji všem co mají problémy s usínáním a nočním buzením.
Absolutně dokonalá věc. Proti únavě a na celkovou "aktivaci" organismu. Začala jsem brát na doporučení kolegyně mám 3 balení. Absolutní psokojenost
- to ukáže čas a odběry krve
- nevím
???
cena a doporučení známých
- Vše o. k.
- –
Vše o. k.
- Velmi dobré účinky.
Velmi dobré účinky.
Produkt znám již s dřívější doby.
Nemám problémy s pravidelností užívání.
Vzhledem k dobrým účinkům doporučuji i ostatním.
- Zjištěný Diabetes-6/-5 % druhé užívání ,ale cítím se objektivně lépe,uvidíme při dalším odběru.
- Zatím nic.
Inzerce na internetu,zakoupil a jelikož se cítím lépe,zakoupil jsem si druhé balení -po ukončení balení si nechám udělat kontrolní odběr a uvidíme. Bude-li to lepší ,dám vědět-kladné nebo záporné hodnocení.
PRODUKT NEBYL PRO MĚ, ALE KOLEGYNI
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »