Recenze Vymalujsisam.cz
Vymalujsisam.cz Diamantové malování Vydiamantuj si svoji fotku 40 x 50 cm S vnitřním rámem diamanty kulaté 50 barev
100 % spokojenost
- Vnučka měla velkou radost
- Nádherný obraz
- Krásné barvy
jsem spokojená, obrázek je moc pěkný
Vymalujsisam.cz Diamantové malování Věrní přátelé 40 x 60 cm pouze srolované plátno diamanty kulaté
Přidáno: 26. listopadu 2023
(naposledy upraveno 26. listopadu 2023)
Zakoupeno v Vymalujsisam.cz
- Opravdu krásný obraz, už bez kamínků je krásně vidět co tam je. Symboly krásně čitelné.
Doporučuji. Obraz je opravdu moc krásný.
Symboly jsou krásně čitelné.
Lepidlo na plátně opravdu lepí hodně.
Rozměr obrazu sedí co nabízí.
Plus okraje obrazu.
- krásné grafické zpracování
- vypadá dost jako fotografie
- kvalitní plátno i barvy
- možnost dokoupit příslušenství pro usnadnění práce (já mám stojan, spoustu štětců a nově i LED lampu-lupu)
Chtěla jsem překvapit přítele společnou fotkou nás se synem. Je to sice až na vánoce ale už teď si myslím, že z toho bude překvapený a šťastný.
- pro děti výzva
- trpělivost
Vymalujsisam.cz Diamantové malování Vydiamantuj si svoji fotku 80 x 100 cm pouze srolované plátno diamanty kulaté 50 barev
- nato že zpracovávali naší fotku do velký rozměrů to bylo rychlé
- výsledek je prostě dokonalý
- skvělá komunikace s obchodem
- cena byla také velmi příznivá
- obchod vřele všem doporučuji
- předala jsem kontakt i naší fotografce
Vymalujsisam.cz Diamantové malování Vydiamantuj si svoji fotku 40 x 50 cm S vnitřním rámem diamanty kulaté 30 barev
Obraz vypadá stejně jako foka. Velká spokojenost.
skvělé
krásné, maximální spokojenost
Jsem nadšaná
Výborný nápad
Vymalujsisam.cz Diamantové malování Vydiamantuj si svoji fotku 40 x 60 cm S vnitřním rámem diamanty kulaté 50 barev
- Produkt přišel ve skvělém stavu
- Produkt vypadá nádherně
- Kvalitní ČESKÝ výrobek
- Čistě tištěné plátno
Doporučuji, pro ty kteří rádi tvoří vlastní malé obrázky.
Ze zbylých kamínků.
Vymalujsisam.cz Diamantové malování Vydiamantuj si svoji fotku 60 x 80 cm S vnitřním rámem diamanty kulaté 50 barev
Miroslava
Přidáno: 27. července 2023
(naposledy upraveno 25. srpna 2023)
Zakoupeno v Vymalujsisam.cz
S obrázkem jsem velmi spokojená, nečekala jsem, že bude tak krásný
Prvně jsem poslala fotku a jsem nadšená!!!!!Obrázek je překrásný!Už diamantují i moje kamarádky!!!
- som spokojna s vysledkom
- rychle doruceni
- skvela komunikacia
- nedostatok barev
pri tomto obraze som mala problem s farbou c.14, ktora mi dosla a nechcela som robit novu objednavku len kvoli 1 farbe.
Zobrazuji 41 - 60 ze 154 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...8 Další »