Recenze V- Garden
- na židlích se příjemně sedí
- židle se dají skládat na sebe
- poměrně brzo poškrábané
- stůl má špatnou konstrukci a nejde přisunout židle - zabírá moc místa
- stůl vypadal na obrázku, že je zelený, ale je průhledně bílý
soupravu máme několik let a za tu cenu jsme spokojeni. Aź na tu barvu a poškrábání...
- cena,kvalita provedení,120kg nosnost židle
- naprostá spokojenost
- dobrý materiál
- nevhodně volený návod
dobrý material
- pohodlné polohování
Super
- Výrobek je hroznej zmetek. Po rozbalení není barva na celé konstrukci a jako nové je to už rezavé. Sváry jsou hrozné, otřesné, nezabroušené. Navařené je to nepřesně. Na svárech jsou řekl bych až nebezpečné výstupky, o které je možné se zranit.
Výrobek vracím prodejci MALL a raději si altán vyrobím sám. Vracíme se do doby, kdy co si neuděláš pořádně sám, to nemáš.
- za tuto cenu vyhovující
- hezký design
- snadné složení
Houpačku jsme chtěli v přírodním stylu, což tato úplně splňuje. Smontování bylo v celku jednoduché. Museli jsme trochu upravit jednu část, neseděli nám přesně díry, ale mohla to být naše chyba. Koupil bych ji znovu.
- Ve složeném stavu se dobře přenáší
- Hodně plastu a měkký hliník, životnost odhaduju na 1-2 sezony
Cena odpovídá kvalitě, takže nic moc.
Příště už raději pořídím dražší, ale kvalitnější set
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a přejeme Vám krásný den.
ONLINESHOP.cz
- solidní a hezké
- bídný návod, obrázky nejsou čitelné, některé matice v zahloubeních nepasovaly přesně
solidní s bídným návodem
vše vyhovuje
- Obávám se o životnost některých plastových součástí
- praktické, dobře zpracované
- Prostorný stabilní stůl
- Pohodlné židle
Žádné nevýhody
- Lehký skladný
V-Garden Stolová sestava SPLIT set 6
Přidáno: 22. června 2018
(naposledy upraveno 22. června 2018)
Zakoupeno v levnesekacky.cz
Stolová sestava splňuje poměr cena a kvalita, je lehce složitelná a pohodlná a zárove%n i hezká. Doporučuji
Je nové, tak těžko říct, co později, ale vypadá bytelně, kvalitně, je pohodlné. Akorát mne (trochu nemile) překvapilo, že zaslali černé lehátko, na obrázku vypadá jako tmavě šedé.
Prdukt odpovíd mé představě. Jsem spokjen.
Vypadá kvalitně, praktický.