Recenze V- Garden
Křeslo jsem koupila pro pohybově nemocného syna, že jde polohovat. Křeslo mu plně vyhovuje. Pro nás i super cena.
- Není drahý
- Velice nekvalitní výrobek. Poddimenzovaná konstrukce. Nekvalitní sváry. Konstrukce prakticky vylučuje možnost něco opravit (jedině zakoupit nový díl)
Po 3 měsících na zahradě skončí ve šrotu. Nevydržel ani jednu letní sezónu. Rozhodně se nejedná o velmi odolnou konstrukci. Opak je pravdou. Kovová konstrukce je z velmi slabých trubek. Montážní matice v nohách jsou jen nalisovány což je v kombinaci se slabým materiálem nohy velké riziko (pokud se matka vytrhne, nelze opravit). Sváry jsou velmi nekvalitní. Po 3 měsících (občas zapršelo, ale žádné extrémy se nekonaly, natož běžné letní bouřky) teče z každého jednoho rez. Jednoznačně vyhozené peníze do kanálu.
Houpačka je krásná nejen na obrázku, ale i ve skutečnosti. Kvalitu chválím. Její design zkrášluje naší zahradu. Určitě doporučuji.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
Dobrý den,děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšitna Vaše další nákupy.Přejeme pěkný den.S pozdravemONLINESHOP.CZ
Dobré řemeslné zpracování, byl jsem překvapený. Dobrý poměr cena výkon.
montáž dle návodu v pohodě, kvalitní zboží, naprosto splnila naše očekávání, spokojenost.
- Je to houpačka, ne lehátko. Dá se na ní jen polosednout, nebo pololehnout a těžko se z toho vstává
- Otvory na šrouby a potah vůči rámu moc nesedí
- Splňuje vše co potřebuji
Snadná montáž, kvalita sítě a látek odpovídá ceně
Houpačka vypadá hezky. Po přečtení předchozích recenzí jsem se obávala sestavení, ale bylo to v pohodě. Návod byl pochopitelný i pro mě laika, žádné díly nechyběly. Drobné nepřesnosti vyvrtaných děr, ale nic dramatického. Jde snadno rozložit. Jediné co bych vytkla je to, že řetězy na kterých je lavička zavěšena jsou příliš blízko u opěrek na ruce a brzy může dojít k odření, vyřešili jsme to ochrannou gumou v té části, kde se to opíralo.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
Dobrý den,děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit na Vaše další nákupy.Přejeme pěkný den.S pozdravemONLINESHOP.CZ
- Mohutná konstrukce
- Velmi pohodlné
- Perfektní material
- Neni
Těžko mohu hudnotit něco, co jsem ještě neobdržel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spokojenost přírodní dřevo
- Pohodlné, pěkně propracované,při skladování nezabere místo .
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Byl to dárek, příjemkyně je spokojená
Na vyčištění spár u zámkové dlažby je nevyhovující. Rovné spáry u dlaždic se dají vyčistit. Rotační čistící kartáč je moc měkký a nečistí dobře spáry.
- je to super pro naše malé děti,jak je vše pohromadě,děti krásně sami slézají a nalézají,nic se nekejklá
Výborný stroj.
- lehké židle, lehce přenosné
V-GARDEN Stolek VeGAS
Přidáno: 19. června 2020
(naposledy upraveno 19. června 2020)
Zakoupeno v Elektromarket CZ
Lehký, dobře ovladatelný, dostatečně robustní.
V porovnání s dvakrát dražším produktem od velkého prodejce zahradní techniky určitě není špatná volba.
Snadná montáž, příslušenství i nářadí součástí výrobku.
- vzhled
- je promokavý
Bohužel se nikde nepíše, že altán není nepromokavý. Myslím si, že je to dost důležitá věc. V úterý jsme ho postavili a ve čtvrtek přišel první déšť a v altánku prší. Myslím si, že lidé si nekupují altánky jenom kvůli slunci, ale i dešti. Co nám pomůže, že je pěkný, když tam nebudu moci sedět v dešti.
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »