Recenze Texi
Označení jehly
- Spolehlivý a bezporuchový
- Pro běžné použití ideální.Lehký, stabilní, snadné ovládání
Velmi dobrý, jehla nezanechává průseky látky v okolí švu.
Pokryje plně potřebu - sada zahrnuje nejčastěji používané jehly v praktickém balení
Není na ostré a při ruce :)
- rychlý pomocník
- není
Učím se, ale postupuji dost rychle. Takže OK.
- Poctivý šicí stroj menších rozměrů.
- Dcera (9 let ) je nadšená.
- Dělá co má a ještě ke všemu je moc pěkný
- Šije pěkně tiše a jakoby bez zadýchání
- Je hezoučký
- Dá se nastavit délka stehu
- Dá se ze čtyřnitného vytáhnout jedna jehla a jedna nit a je z něj třínitný obnitkovací :)
- Dá se nastavit rychlost (od úúúplně pomalé k extrémně rychlé)
- Dá se odstupňovat svítivost žárovky
- Pomocí jednoho pedálu můžu jak šít, tak zvednout jehlu
- Nastavení pozice jehly po ukončení šití
- Stůl má alespoň trochu nastavitelnou výšku
- Má nastavovací přítlak patky
- Jen tak ho někam nepřenesu, ale to je realita průmyslových strojů
- Sežere na začátku hodně oleje, takže doporučuju objednat nějaký navíc- přiložený nestačí ani 2x
- Nenašla jsem žádné příslušenství typu skrytý steh a podobně
- Je tichý, ale když se hodně zaměřím, tak jemně píská a v tiché místnosti mi to leze na nervy, takže ho vypínám, když nešiju, ale nešiju na něm sama a vadí to jenom mně
- Nevím, jestli je to nevýhoda, ale pedály má dost u země, takže se pod něj nevejde ani průmyslová židlička k šití
Nejsem zrovna odborník, ale šije se mi skvěle, jsem nadšená a doufám, že i bude šít hodně dlouho.
- Vyrobek je super
- Vše v pořádku,
- Byly navlečené i nitě
Mám zkušenosti i s jinými typy overlocků a musím říct, že s tímto jsem maximálně spokojena. Nejenom, že stroj krásně šije a má několik programů, ale vše je dobře přístupné (veškeré navléknutí nití, jehly jsou vyměnitelné povolením šroubků, nikoliv imbusem. Jako další bonus je úspora nití. Můžete použít 4 nitě, ale také 3 či 2.
- desitiletá záruka na ostří
Velka spokojenost
Na domácí občasné (jen pro sebe a rodinu) šití absolutně postačující. Přehledný systém navlékání nití.
Parádní stroj, krásně tichý, spolehlivý. Krásně se na něm šije. Velká radost mít ho v dílně k dispozici. Doporučuji.
- Ovládání i bez pedálu
- 200 druhů stehů
- Jednoduše ovládání
- Prozatím nemám
Výborný výrobek.
vyhovuje potřebě
Je lehoučký, ale hlučnější.
Zobrazuji 201 - 220 ze 443 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...23 Další »