Recenze T-Class
Zatím nemohu ohodnotit, ještě jsem s kufrem neletěla.
- tichá kolečka
vybral jsem ho na základě testu, že by mohl vydržet nevlídné zacházení manipulantů na letištích, ale uvidíme kolik letů přežije. Nejdřív jsem vybíral v kamenném obchodě abych to osahal a posoudil a neviděl jsem rozdíl mezi levným a drahým (asi jiný plast, ale to jsem nerozeznal) tak jsem dal na test.
T-Class 628 l TSA zámek matná zelená 65 x 43 x 26cm
Přidáno: 6. listopadu 2024
(naposledy upraveno 17. listopadu 2024)
Zakoupeno v obchod-kufry.cz
- kvalitní material
- TSA zámky
pěkný design
- kvalitní kufr
- praktické otevírání přední části
- drobnosti - jako usb porty propojitelné s powerbankou
- po třech měsících používání bylo nutno vyměnit kolečka
- cena nových koleček= polovina ceny kufru
- po dalších třech měsících se kolečko úplně vylomilo ze skořepiny, reklamace zamítnuta za údajné shození z výšky nebo spadením něčeho těžkého na kolečko.
Vyhozené peníze
- drží dobře, pěkná
- rychle se poškrábe, jinak vypadá v pořádku
kufr vypadá moc pěkně, je i docela velký, ale hlavně přežil leteckou přepravu /obě cesty : )) /
Kufr je pěkný, líbí se mi, velikost odpovídá mým požadavkům, čeká ho cesta letadlem jako příruční zavazadlo. Držák na pití je super doplněk.
Budu objednávat ještě jeden :-)
Super kufr
- kufr dostačující, kolečka fungují bezvadně, je možnost výměny koleček při špatném zacházení-třeba v letecké dopravě
Obal velikosti M je elastický a perfektně sedí na zakoupený kufr vysoký 55 cm, tj velikosti M (přesný rozměr 55x37x23,5).
- Cena/ výkon
- Velká odolnost
- TSA zámek
- Možnost výměny koleček
Zatím jsem jej použil jednou při letecké přepravě z Prahy na dovolenou a zpět. Přežil cestu bez úhony.
S kufrem jsem spokojená. Už jsem jej i vyzkoušela. Kolečka jezdí dobře. Velmi prostorný.
moc pěkný kufr, barva jako na obrázku, perfektně jezdí, je opravdu velký
Kufry fungují jak je popsáno.
U kufru se po jedné dovolené ulomil jezdec, zaplatila jsem si dopravu na reklamaci jen proto, aby byla následně zamítnuta se slovy, že je to "jako bych si rozmlátila kladivem televizi a pak ji šla reklamovat". Obchod nedoporučuji, poohlédněte se raději po jiném, kde zaměstnanci ví, že není slušné urážet zákazníky.
- Zaujala mě netradiční bílá barva a kvalita