Recenze Swarovski
náušnice jsou krásné
- Krásné
Hodinky jsem si přála již delší dobu. Na ruce jsou krásné.
- Byla nadšená.
- Decentní a přitom výrazné.
- Visí a houpou se :-D
- zorné pole, kontrast, 3D
Vzhledem k velikosti naprosto fantastický dalekohled. Skvělý přenos kontrastu i detailů, dostatečně široké zorné pole, dobrý i za šera v protisvětle. Lehounký a skladný.
- Přestřelená cena
Jasně, je to kvalitní dalekohled s jasným obrazem i za horších světelných podmínek, ale po pravdě řečeno jsem za ty prachy čekal mnohem, mnohem víc. Rozdíl oproti mému staršímu canonu za třetinu ceny je zanedbatelný, srovnáno i s novým nikonem za polovinu ceny a rozdíl je skoro žádný.
Vysoká kvalita, ale i cena.
- Krásné.
- Praktické
- Elegantní
- krásné luxusní hodiny
- není
Měla jsem našetřené peníze od Ježíšků a tak a chtěla sem něco pořádnýho na památku, navíc jsem dostala i poukazy do obchodu a tyhle mě nadchly na fotce i ve skutečnosti
- Byl to dárek a obdarované se velice líbil.
Kvalita
- za super věc považuji, že kovový řemínek na hodinkách byl upraven na klasickou tenkou ženskou ruku a další články byly přidány zvlášť. Většinou bývá řemínek na "slona! a je nutné jej u hodináře upravit, hodinky jsem mohla dát přímo na ruku.
jsem s nákupem v tomto obchodě spokojená
Hodinky jsou moc krásný na ruce a lehké. Hodí se mi to ke zbytku šperků co jsem dostala. Mám je teprve chvilku tak snad něco vydrží.
- profesionalita
- Profesionalita
- rychost
Swarovski Aura toaletní voda dámská 75 ml
Přidáno: 1. července 2017
(naposledy upraveno 27. července 2017)
Zakoupeno v Notino
Produkt byl deklarován jako náplň, ovšem je to samostatný sprej a nic se s ním nenaplní. Takže zákazník dostal zavádějící informaci před nákupem
Swarovski 5158548
Přidáno: 15. května 2017
(naposledy upraveno 15. května 2017)
Zakoupeno v Žilka Hodinky
- Nádherné hodinky s krystaly
- Vodotěsnost 3ATM
- Luxusní vzhled
- Vyměnitelný kožený náramek
Naprostá spokojenost
Zobrazuji 21 - 40 ze 80 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 Další »