Recenze STANLEY
- Dobře se čistí
Stanley FatMax FME190-QS
Registrovaný uživatel
Přidáno: 26. července 2022
(naposledy upraveno 26. července 2022)
- Zatím jede jak má, použito na míchání cementového potěru
Dobre!
- Kvalita zpracování
- Možnost stohovat
Super kufřík na drobné věci. Dokupoval jsem již druhý a oba spojil, pro lepší přenášení.
- Zdánlivě velká kapacita, po obdržení jsem měl velké potíže dovnitř nacpat základní přístroje - hoblík, flexu, mafl.
Zdánlivě velká kapacita na obrázku neznamená že bude snadné do boxů dostat nářadí - zejména šířka boxu je problém!
- Vrtačka po prvním pohledu, je lehká, výkonná.
Myslím si, že podle platných zákonů v čr. by mělo balení obsahovat návod v českém jazyce a prohlášení o shodě.
Zásilka mi došla dnes (4. 7.), takže do ostrého provozu bude nasazena v příštích dnech.
Vyhovuje
Mám různé kufříky s víkem a zásuvkami, ale nejradši jsem po domě nosil starou basu, kde bylo nářadí halabala, ale kde nevadilo, že třeba násada kladívka koukala ven a kde dlouhý pilník se nikam jinam nevešel. Teď budu nosit basu novou, stará opravdu dosloužila a tahle se mi zdá nejšikovnější, je pevná a skladná.
Lehké, skládací a přes to stabilní
potřebujeme kvalitní nůžky
- Má jemné zuby , menší otřepy
- Kvalita od Stanley
- Řeže dobře
- Kvalita
- splňuje očekávání,trvanlivost materiálu,i teplota jídla vydrží
Lehký a přitom bytelný box na základní nářadí hodící se do každé domácnosti. Snadná skladovatelnost. Kovová spona je přednost před umělohmotnými.
Stabilita konstrukce.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »