Recenze STANLEY
- Perfektní zpracování
skvělý
Zkrátka dobrá termoska.
Skvely termohrbek Stanley mohu jen doporucit ANO, stoji 2x tolik jako termohrnek v tesku, ale tento Vam opravdu vydrzi a teply caj v nem budete mit skutecne tak dlouho, jak deklaruji!!
Pro mě ale absolutne nejvetsi vyhoda je pohodlne rozebrani vicka a moznost ho krasne vymýt od usazenin caje, nebo i kavy!!! Bonusem jiste je i moznost kdykoliv koupit nahradni dily na vsechny vyrobky Stanley a take skvela zaruka!!
Jinak...Ani si nechci predstavit, co se nachazi v tom nerozebiratelnem vicku z teska!!!
S termoskou jsem naprosto spokojená,nápoj si udrží
teplotu celý den
- Odolnost
- Nápoje udrží velmi dlouho studene/horké
- Kapacita
Cena
Pracoval jsem s nářadím zatím jen chvíli,vše funguje jak má,baterie byli již nabité při zakoupení,stačili mi na provedení práce.
- KLasický Stanley - tzn dokonalá termoska
- Skutečně netečeRychlá sborka i rozborka
- Snadné čištění
- Jde do všech držáků v autě
- Malý povrch a hmotnost ale jako plechovka Coly na napití stačí
- Nevýhodu nemá - je to Stanley :-)
- ještě je v igelitu
- ještě je v igelitu
- dobrý
Velmi praktický, stohovatelný, kvalitní.
Maximální spokojenost.
Vydrží opravdu hodně dlouho horké jak je uvedeno.
- Zatím bez problémů
Stanley Milestone Thermal Bottle 1 l 1960 Vintage Green
Přidáno: 24. října 2023
(naposledy upraveno 4. listopadu 2023)
Zakoupeno v BUSHCRAFTshop.cz
- Asi nejkrásnější Stanley výtvor
- Neteče - stačí utáhnout dvěma prsty - kdo to nepochopil - tomu teče :-)
- Nemá díly které se můžou rozbít nebo snadno ztratit
- Nerezový pohárek na pití je nejen krásný ale i praktický
- Uzávěr je v místě styku s tekutinou z nerezu - vyladěno do detailu
- Stanley THANK YOU !!!!
- profesionální produkt
- kvalita zpracování
- variabilnost
- promyšlenost
Tenhle organizér je pecka, je promyšlený a kvalitní, fakt nezklame. Mám jich doma 10, v každém z nich něco jiného, popsané a postavené v polici vedle sebe. Když někam jedu na práci, sestohuju si je po 3-4 a vezmu do auta, jsou tak pevné, že klidně těch 12-15 kilo nesu za jedno madlo - nic se nerozpadne ani neulomí. Díky příčkám je organizér variabilní - dá se udělat jedna velmi dlouhá přihrádka nebo dvě kratší, přitom příčky pevně drží a těsní, ještě se mi nestalo, že by něco přepadlo, to je úplně jinde než u jiných "variabilních", kde ty příčky samy vypadávají. Dvojité zavírání je sichrovka, boční slouží i ke stohování. Materiál je kvalitní, vydrží všechno. Bohužel v Hornbachu změnili sortiment a už je tam nemají, musím si ještě dva kousky přiobjednat jinde.
STANLEY FME1250K-QS
Přidáno: 23. října 2023
(naposledy upraveno 23. října 2023)
Zakoupeno v DEK Stavebniny
Zřejmě nepovedený kus, vydržel celkově asi hodinu sekání drážek pro rozvody elektro do cihlového zdiva, pak zarachtal a od té doby se točil jen motor:)
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »