Recenze Advance Nutraceutics
- tento výrobek jsem si objednala když jsem na vašich stránkách hledala něco pro snížení cholesterolu, recenze byly vesměs příznivé tak jsem zkusila (chemii nesnáším) a zabralo, při následné kontrole vyšší hodnoty zmizely
užívám cca 2-3 x týdně po 1 tobolce a cholesterol je stále v normě
- při preventivní prohlídce mi byl zjištěn cukr a po užívání tohoto přípravku se opět hodnoty srovnaly
rovněž neberu pravidleně ale když zhřeším tak pomůže
BrainActive 60 kapslí
Přidáno: 15. května 2017
(naposledy upraveno 15. května 2017)
Zakoupeno v Dr. Max lékárna
- Funguje
- Účinky až tak po 3 týdnech
Ideální před zkouškami
- chtěla jsem vyzkoušet prípravek, zda podporí snízení hmotnosti
- ani pri 2. balení nepozoruji účinný efekt
Garsin nesplnil moje očekávání, ačkoli jsem se snazila dodrzet uvedené podmínky uzívání.
- Poprvé zakoupeno.
- Nevím
Zatím nevím, budeme čekat po využívání.
Měla jsem poničené slabé vlasy a hodně padaly, po 2 měsících užívání už nepadají tolik a vlasy se mi hodně spravily, takže funguje :)
- Nic.
Přípravek jsem užíval 120 dní s nulovým účinkem. Vyhozené peníze.
- příznivá cena
doporučuji
- zatím neublížil
- žádné
snad pomůže
Užívám zatím krátkou dobu. Zdá se mi, že snad mírně zklidňuje, ale lepší výsledky očekávám až po delší době.
- Zatim zkousim,splnil me očekáváni
- přírodní produkt při zvýšeném cholesterolu
upřednostňuji přírodní produkty před chemií, cholesterol se mi po pravidelném užívání snížil
- splnil očekávání a snížil hladinu cukru cca o 1mmol/l
- nevím
- Naprosto pro !!!!
Z hodnoty 6.6 celk. chol. jsem se diky Cholestenu dostala pod 5 během cca měsíce, nízká hodnota je stále tj, cca tri čtvrtě roku, denně jedna tableta, nechtěla jsem uzívat Mertenil, a opravdu nemusím, potvrdil to i lékar.
- Snizena hut k jidlu
Beru tyden zatim zadne zmeny
Rekla bych, ze je tento výrobek dobry.
- Detox funguje, nejsem unavená
Doporučuji k jarnímu užívání pro dobrý pocit
- Přípravek jsem používala 1 měsíc a snížil mi hladinu cukru z 8,2 na 5,3 bez jiných léků. Doktor je spokojený, já taky.
- Jenom doporučuji pořádně zapít, pokud jsem ho zapila málo, pálila mě žáha.
- žádné
velmi dobrý produkt
Objednávám si tento produkt pravidelně. "Beru" ho v práci v případě únavy a můžu říct, že tento produkt mě vždy "nakopne" :-).
- jeví se účinější než prostamol
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »