Recenze Advance Nutraceutics
- Pomohl mi od zánětu
- Přírodní látky v něm obsažené
- zatím účinky nepocituji
- Hezky se mi upravila střevní mikroflora. Průjmy jsou tatam.
- jiz z minulosti ověrený pokles hlediny cholesterolu
- Cholesten u mě opravdu funguje, začal jsme jej brát letos v dubnu a hodnota cholesterolu mi klesla z 6,8 na 5,33, poprvé po mnoha letech jsem se dostal pod hodnotu 6
- Byl jsem překvapen že existuje něco co má účinek, už jsme moc nevěřil že se něco najde, je to první přírodní lék co mi snížil cholesterol, předtím jsem dva roky jiné přípravky ale bez úspěchu
- Mohu zaručeně doporučit, ale není jisté že zabere každému
- Vůbec nic, bere se jedna kapsle denně, já bral po obědě.
Měl by ho zkusit opravdu každý který má vysokou hladinu cholesterolu, pořád se mi nechce věřit že mi to zabralo. Vím že podobné složení mají i jiné léky, dva jsme před rokem taky zkoušel, ale ty mi nepomohli. Velice doporučuji alespoň zkusit.
Dle ostatních uživatelů,kteří jsou spokojení s produktem,jsem si Urixin objednala.
- Přispívá opravdu velmi pozitivně k pročištění organizmu. Tabletky jsou jediná forma, ve které jsem schopna polknout :o))
Přispívá opravdu velmi pozitivně k pročištění organizmu.
- Zdá se že to má jistý pozitivní účinek.
- Zatím žádnou nezjišťuji
- opravdu to zabírá lepší než lipoxal
Příští měsíc půjdu na kontrolní odběr na cukrovku.
Jsem zvědavá jaký bude výsledek po 1/2 roce.
- Nemám problém s hladinou cukru.
Pokud má někdo pouze zvýšenou hladinu cukru a je jen na dietě,produk je velice vhodný.
Při pravidelném užívání velmi rychle klesly hodnoty cukru na normální úroveň, dávkování je jednoduché - pouze 1x denně.
Se zbožím jsem spokojen.
Přehledný výběr.
Příště využiji rozhodně služeb Vašeho obchodu.
- I do not understand what "Pridat vyhodu..." means.
- bez účinku
- Cítím se lépe, doporučuji.
Nepozoruji změnu, jde spíše o placebo efekt.
Zatím spokojenost.
objednala jsem na základě recenzí
zatím jsem neabsolvovala kontrolu hladinu cukru v krvi
Snažila jsem se dodržovat vše, výsledek žádný.